Salı, Şubat 06, 2007

Anadolu Üniversitesi'nden e-sertifika fırsatı


ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Anadolu Üniversitesi (AÜ), zaman problemi yaşayan ve üniversite eğitimi imkanı bulamayan, aynı zamanda kendini geliştirmek isteyenler için "E-Sertifika Programları" düzenleyecek.

2006-2007 Bahar Dönemi'nde başlayacak, 11 değişik alanı içeren E-Sertifika Programları'nda, eğitim ve öğretim internete dayalı olarak uzaktan öğrenme yöntemiyle gerçekleştirilecek. Zamandan ve mekandan bağımsız öğrenme imkanı veren program; çalışan kişilere de, bilgisayarının başından kalkmadan, önemli açılımlar getirecek bir sertifikaya sahip olabilmelerini sağlayacak. Kendi işini kurmayı düşünenler de, girişimciliğin olmazsa olmazlarını, yine uzaktan öğrenme yöntemiyle geliştirecek. Sertifika Dünyanın Mega Üniversiteleri arasında yer alan Anadolu Üniversitesi'nin imzası taşıyacak.

Her biri üç dersten oluşan Perakendecilik, İşletmecilik, Pazarlama, Girişimcilik, Finansal Yönetim, Bankacılık, Maliyet Muhasebesi, Yönetim Muhasebesi ve Karar Destek Sistemleri, Finansal Analiz, Finasal Muhasebe, Muhasebe Bilgi Yönetimi e-Sertifika Programlarına başvurmak isteyenlerin kayıtları, 5 Şubat 2007 tarihinden itibaren yine internet üzerinden " www.esertifika.aof.edu.tr " adresinden yapılacak. Lise ve dengi okullardan mezun ya da önlisans, lisans, yüksek lisans veya doktora eğitimlerinden birini tamamlayanlara başvurma imkanı sağlayan programın öğrencileri; "E-Alıştırma, E-Kitap, E-Televizyon, E-Danışmanlık ve E-Sınav" gibi hizmetlerden tamamen internet üzerinden faydalanacak ve sınavlarına hazırlanacaklar.

Hiç yorum yok: